top of page

AANBIEDING

SPONSORS

Om Berg Feest gratis te kunnen houden zijn onze sponsors onontbeerlijk. We hebben onze sponsorpakketten eens grondig tegen het licht gehouden en komen dit jaar met een nieuw concept. 

Steun Berg Feest Tessenderlo

In de loop van juli zullen we in eigen beheer een FESTIVALBROCHURE uitbrengen. Dit vooral ter vervanging van de sponsorvermeldingen op de
affiche. Omwille van het groot aantal sponsors werd dit echt te klein en hier willen we graag iets aan veranderen. 

De festival brochure (Berg Feest Magazine) zal in een oplage van bijna 40.000 exemplaren bedeeld worden in Tessenderlo en omstreken.
De bedeling zal plaatsvinden midden juli 2024. Ook zal de brochure beschikbaar zijn tijdens het festival.

Naast meer informatie over ons programma en wat praktische informatie zullen we uiteraard de mogelijkheid bieden om onze sponsors op deze manier extra in de verf te zetten. 

IK WIL SPONSOR WORDEN

SPONSOR

OPTIES

Een gratis festival aanbieden met een mooi programma en dan ook nog goede doelen steunen is echt niet evident. Dit kan enkel met de nodige financiële steun van sponsors. 

Maar niets voor niets uiteraard, wij zijn ervan overtuigd dat het huidige evenement heel interessant is om je organisatie mee te verbinden. We hebben de mogelijkheden hiervoor uitgewerkt in verschillende pakketten waarop je als sponsor kan intekenen.

Steun Berg Feest Tessenderlo
Berg feest Tessenderlo
Ik heb interesse in Sponsor pakket:

IK WIL SPONSOR WORDEN VAN BERG FEEST

Heeft u interesse in één van onze Sponsor Pakketten vul dan hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

bottom of page