top of page

GOEDE

DOELEN

Hoewel ons festival gratis is, streven we er toch naar om met de opbrengst elk jaar enkele lokale goede doelen te sponsoren. We hopen dat we na een succesvolle editie dit jaar weer een aantal organisaties financieel kunnen steunen.

Dit jaar hebben we ons ingezet voor de volgende organisaties:

Steun Berg Feest Tessenderlo

BUITENGEW. ONDERWIJS
DE REGENBOOG
TESSENDERLO

We steunen de Regenboog in Tessenderlo, een school voor buitengewoon onderwijs. Hier zetten ze zich in voor kinderen met speciale noden. Door hen financieel te ondersteunen, dragen we een klein steentje bij aan de verbetering van hun leeromgeving en het welzijn van hun leerlingen.

www.regenboogtessenderlo.be

Steun Berg Feest Tessenderlo

G-VOETBAL TESSENDERLO

Onze steun aan G-voetbal Tessenderlo biedt mensen met een verstandelijke of fysieke beperking de kans om deel te nemen aan voetbal. Door het sponsoren van G-voetbal, zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om van sport te genieten. Dit jaar zal onze sponsoring gebruikt worden voor een voetbal-stage naar Blankenberge dit najaar.

www.thes-sport.be/g-voetbal

Steun Berg Feest Tessenderlo

AKABE DIEST

Dit is een scoutsgroep voor kinderen en jongeren met een beperking. Onze steun helpt hen bij het organiseren van avontuurlijke en leerzame ervaringen voor alle leden, ongeacht hun mogelijkheden. 

Met onze steun kunnen ze een deeltje financieren om op zomerkamp te gaan. 

www.akabediest.be

Steun Berg Feest Tessenderlo

BGHSG (Belgische Geleidehonden voor Slechtzienden) 

We ondersteunen de opleiding en training van geleidehonden bij BGHSG.  Deze honden geven blinden en slechtzienden, de mogelijkheid om zich veilig, snel en zelfstandig te verplaatsen.
Dit biedt hen meer mogelijkheden naar vrije tijd.  Enkele leden van deze vereniging komen uit Tessenderlo en zijn hier al enkele jaren aan verbonden. 

www.bghsg.be

IK WIL SPONSOR WORDEN

bottom of page